За информация относно поръчки: 0888557557
Презареждаем LED прожектор LED лампи LED мебелно осветление LED луни за вграждане LED индустриално осветление Осветителни тела за баня LED DMX осветление LED фасадно и градинско осветление LED индустриално осветление за стадион LED лунички LED плафониери LED прожектори LED улично осветление
Продукти
Поверителност

Поверителност

Поверителност

Защита на личните данни

Магазин Ultralux.bg се задължава да използва личните данни на клиента единствено и само за целите, предвидени в Общите условия, публикувани в уебсайта. Ако клиентът е обявил невярна информация това задължение се счита за невалидно.

Магазин Ultralux се задължава да не разкрива личните данни на клиента на трети лица освен ако не е получил изрично разрешение от него за това, или информацията трябва да бъде предоставена на съответните власти по силата на българското законодателство.

Магазин Ultralux.bg се задължава да използва личните данни, които ни предоставяте само за следните цели:

* Обработка на клиентска поръчка;

* Статистически цели, за подобряване работата на магазина;

* Администриране и обслужване съдържанието на магазина;

* Ако сте дали съгласието си, да бъдете уведомявани за нови продукти и промоции, които биха представлявали интерес за Вас.

Когато създавате клиентски профил ще Ви бъде дадена възможността да изразите съгласието си за получаване на информация от магазин Ultralux чрез електронна поща, за продукти, промоции и специални оферти. В случай, че не желаете да получавате каквато и да е обратна информация от нашия интернет магазин, моля направете правилната отметка в определената за целта кутийка.

Данните, които Вие предоставяте, са: име, фамилия, ЕГН, адрес , е-mail адрес и телефонен номер, име на получателя на поръчката (адреси и телефонни номера), и финансови данни ( в случай, че желаете да получите документи на юридическо лице).

 

Снимки, илюстрации и описание на продукт

Публикуваните в този уебсайт описание и снимки на продукти са само за общи информационни цели.

Препратки към други Уебсайтове собственост на трети лица

Наличните препратки от този Уебсайт към уебсайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за Ваше удобство. Ако използвате тези препратки, информацията ще се зареди в нов прозорец.

Препратки към този Уебсайт

Вие Можете да създавате препратки към този Уебсайт от други сайтове, но само след като приемете Общите условия на ULTRALUX.bg. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с нас на посочените координати.

Условия за препратки към този Уебсайт.

Сайт с препратка към ULTRALUX.bg трябва да отговаря на следните условия:

  • може да сочи към съдържание на ULTRALUX.bg, но не и да го копира;
  • не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на ULTRALUX.bg;
  • не трябва да посочва неявно, че ULTRALUX.bg налага или препоръчва него или продуктите му;
  • не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на ULTRALUX.bg;
  • не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи.