За UltraLux

Ultralux® е регистрирана търговска марка на "Боряна" ЕООД, създадена с цел задоволяване нарастващите нужди от енергоспестяване в световен мащаб.
 

Марката Ultralux® обхваща широк спектър продукти за осветление от над 850 артикула в различни продуктови групи, предназначени за дома, офиса, търговски обекти, хотели, обществени и административни сгради, производствени предприятия, паркове и улично осветление.

От началото на 2010 година, следвайки последните тенденции в развитието на LED технологията в световен мащаб, нашият екип се фокусира върху стартиране на производство и доставка на светодиодни продукти за осветление с максимална  ефективност и енергоспестяване, произведени с компоненти, обуславящи дълготрайност и качество, отговарящо на всички европейски стандарти.
 

Концепция
Постигането непременно на най-ниска цена е против нашето разбиране за развитие на марката, особено ако това е за сметка на занижено качество и параметри.

С опита, който натрупахме през последните години, се убедихме, че качествените светодиодни продукти са това, което разумният клиент избира с оглед както на тяхната по-висока ефективност и енергоспестяване, така и на тяхното безпроблемно и дълготрайно функциониране в бъдеще.

Качеството и дългият живот на продуктите с марка Ultralux® е резултат от няколкогодишен опит, тестове и подбор както на производителите, така и на компонентите за производство, осъществяване на непрекъснат входящ и изходящ контрол и не на последно място - внедряването и прилагането на система за управление, съгласно БДС ISO 9001:2015. Екипът ни полага системни усилия в тази посока, което е  видно от непрекъснатото подобряване на качеството на нашите продукти при запазване на конкурентни цени.
 

С грижа за партньори и потребители
Водени от препоръките на нашите клиенти относно потребителските характеристики на предлаганите от нас продукти, постоянно усъвършенстваме настоящи и разработваме нови модели, които да отговарят по-точно на пазарното търсене и непрекъснато разширяваме асортимента на предлаганите от нас продукти.

Освен доставка на ефективни и качествени LED продукти, ние сме фокусирани и към максимално доброто обслужване на нашите клиенти. За тази цел изградихме и продължаваме да развиваме широка дистрибуторска мрежа не само в България, но и в повече от 10 европейски страни. Излизането на марката на Европейския пазар изисква от нас още по-високо ниво на предлаганите от нас продукти.
 

Направете крачка в бъдещето заедно с нас
Смело можем да кажем, че екипът на Ultralux® се гордее със създадената иновативна и широка гама от LED продукти, използвайки най-добрите идеи и компоненти. С оглед на бързото развитие на светодиодната индустрия и непрекъснатата поява на технологични новости, възнамеряваме да продължим в същия дух на търсене и реализиране на съвременни идеи за осветление и заедно със своите партньори и клиенти да сме винаги една крачка напред в бъдещето на светлинните решения.


Фирма Боряна е внедрила и прилага система за управление съгласно БДС ISO 9001:2015

Сертификат Боряна ЕООД